Spoznávajme nové zdravé potraviny 1.- Eggcheese

Možno tento výrobok poznáte a možno nie. Ja som ho do dnešného dňa veru nepoznala. 

Zoznámte sa, moje meno je : EGGCHEESE

Pozrime sa bližšie na tento zázrak, ktorý sa vyrába na Slovensku  a za dva roky svojej existencie už dostal všelijaké ocenenia a Značky kvality (dokonca aj  KOSHER CERTIFICATION  – a to je už čo povedať). 

Eggcheese je unikátny proteínový produkt vyrobený z vaječných bielkov. Proteínový plátok chuťou pripomína kuracie mäso, ale neobsahuje žiadne tuky, sacharidy ani cholesterol.

Eggcheese je vyrábaný špeciálnou technológiou, pri ktorej sa vaječné bielka lisujú a tak vzniká čistý proteín.

Eggcheese dokáže v strave úplne nahradiť mäso. Jeho príprava je jednoduchá a rýchla. V studenej kuchyni ho možno využiť na prípravu šalátov a pomazánok. Má neutrálnu chuť a veľmi dobre vstrebáva koreniny a chute z iných prísad.

Výhody Eggcheese: Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami.

Ideálny pre zdravý životný štýl
Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami

Ideálny na chudnutie
Eggcheese prírodný a údený obsahuje len 52 kcal/100 g, takmer žiaden tuk a sacharidy

Optimálny na rast svalov
Eggcheese je vyrobený z čistého vaječného bielku a v ľudskom organizme je premieňaný na endogénny proteín v pomere 1:1

Vhodný pre diabetikov
Eggcheese je temer bez sacharidov a cholesterolu preto je ideálny pre diabetikov

Je zdrojom bielkovín pre vegetariánov
Vzhľadom k tomu, že vegetariáni vylučujú zo stravy akékoľvek mäso , Eggcheese sa pre nich stáva cenným zdrojom bielkovín

Skvelý pre nemocnice
Ľudia pripútaní na lôžko by mali v dôsledku nízkej úrovne fyzickej aktivity prijímať potravu s vyšším obsahom bielkovín. Eggcheese je ideálnou potravinou, pretože neobsahuje temer žiadne sacharidy a má iba zanedbateľné množstvo cholesterolu. Ľahko sa pripravuje a je chutný. Ďalším pozitívnym efektom je, že pomáha pri raste svalovej hmoty.

Ideálny pre školy
Mnoho detí a študentov trpí nadváhou. V školách často nie je k dispozícii to najlepšie jedlo z nutričného hľadiska a práve Eggcheese ponúka pestrý a výživný zdroj bielkovín. V kombinácii s ryžou alebo cestovinou je Eggcheese výživným jedlom, ktoré napomáha zdravému vývinu mladého organizmu.

A viete, aká je jeho nevýhoda? Napadá ma len jedna: že o tomto produkte vie zatiaľ len málo ľudí ….

Hovoríte si, to je všetko fajn, ale ako ho v kuchyni využívať? Ako s ním variť?  Tu sú recepty priamo od výrobcu.  A neverili by ste, ale dajú sa z neho dokonca ukuchtiť aj Kung Pao a klasické rezne ! Nechajte sa inšpirovať a prajem dobrú a hlavne  zdravú chuť s Eggcheesom.

                  RECEPTY nájdete TU

Doteraz ste tento tovar nepoznali? Tak dajte tomuto článku Like (hore pri nadpise) a dozvie sa o ňom aj Vaša rodina a kamaráti.