11 komentárov

  1. Kvások a kváskové pečenie – časť 2. - www. Daniela Rau .sk
    22 mája, 2016 @ 19:35

    […] ďalšej časti článku ( pozrieť tu >> ) si povieme, ako postupovať pri pečení chlebíka. Na čo pri príprave nezabudnúť a na čo […]

    Reply

  2. Silvia
    2 decembra, 2016 @ 23:24

    Dobry vecer, v recepte uvadzate 2pl ryze natural a pohanky ale v recepte nie je upresnene kedy tieto ingrediencie pridat. Dakujem za info

    Reply

    • Daniela Rau
      13 januára, 2017 @ 10:23

      Ryžu s pohánkou pridávame pri zmiešavaní surovín múka, voda,…

      Reply

  3. Lenka
    25 januára, 2017 @ 14:01

    Ahoj Daniela
    Vyborne ingrediencie, kreativny recept. Podla Tvojho receptu som piekla svoj prvy kvaskovy chlebik, a to som hladala siroko-daleko na webe.
    No a mala som zadrhel v pomere VODY a MUKY. Sprvu sa mi zdalo, ze cesto potrebovalo viac vody. Potom som musela pridavat muku. Potom po kvaseni sa mi cesto zdalo velmi suche a trhave. Tak opat som pridala viac vodicky… v stave zufalstva, ze sa mi nedari, som nechala cesto cestom a dovolila som mu kysnut dalej celu noc… momentalne mi cesto kysne v osatke a pojde do truby. …neviem, ci sa cesto ma tak lepit a trhat, ci skor ma byt vlacne a elasticke 🙁 🙁
    …kvaskove pecenie je umenie, verim vsak tomu, ze kvasok ma vlastnu inteligenciu a aj napriek vsetkym mojim zmatkom vie, co a ako ma robit 🙂

    Reply

  4. Recept Kvásková bublanina = Bublanina z kvásku - www.Daniela Rau.sk
    23 mája, 2018 @ 7:03

    […] Kvások a kváskové pečenie 3. + Recept na Ražno-špaldový chlieb […]

    Reply

  5. Olga
    14 apríla, 2020 @ 22:18

    Prosim na toto mnozstvo ste pouzili aku velku osatku?

    Reply

    • Daniela Rau
      14 apríla, 2020 @ 22:55

      Dobrý deň, veľkosť ošatky vypočítate tak, že spočítate vždy všetky suroviny v recepte (aj vodu, štartér,… všetko) a najbližšia veľkosť ošatky je tá správna.

      Reply

      • Olga
        15 apríla, 2020 @ 16:58

        Vdaka. Teda v pripade tohto konkretneho chlebika osatka asi na 1500g ?

        Reply

  6. Olga
    15 apríla, 2020 @ 17:49

    Vdaka. Teda pri tomto konkretnom chlebiku ste pouzili osatku na 1500g?

    Reply

    • Daniela Rau
      19 apríla, 2020 @ 14:28

      Dobrý deň, Oľga, volila by som 1200g ošatku. Ak by ste nemali, tak 1500g.

      Reply

  7. Olga
    21 apríla, 2020 @ 18:31

    Vdaka

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Ochrana proti spamu. Vypočítajte príklad. *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.