5 komentárov

  1. Kvások a kváskové pečenie - časť 1. - www. Daniela Rau .sk
    15 mája, 2016 @ 18:23

    […] pokračovaní článku sa pozrieme na to (článok nájdete tu), ako si založiť nový kvások a ako sa o neho starať. Takisto vám v ďalších častiach […]

    Reply

  2. Kvások a kváskové pečenie – časť 3. - www. Daniela Rau .sk
    15 mája, 2016 @ 20:12

    […] V druhej časti sme si povedali Ako založiť kvások, ako sa starať o kvások, čo je to kvásková mapa a ako kvások pripraviť pred pečením.  Článok si môžete prečítať tu >> […]

    Reply

  3. Anna Oravcová
    1 decembra, 2017 @ 11:23

    ale ako to vlastne je? odoberienie z kvásku z chladničky – prikrmim ho a z toho prikrmeného kvásku zase odložim 2 pl do chladničky, ale čo s tým kváskom ktorý bol prvý v chladničke a z ktorého som odobrala 2 pl?

    Reply

    • Daniela Rau
      3 januára, 2018 @ 22:56

      Nie Anka. Odobraté množstvo použijete do receptov. A ten kvások, ktorý vám zostane v pohári, prikŕmite múkou a vodou, necháte prekvasiť pár hodín, potom zatvoríte vrchnák a dáte znovu do chladničky. Bude pripravený na ďalšie pečenie.

      Reply

  4. Recept Kvásková bublanina = Bublanina z kvásku - www.Daniela Rau.sk
    23 mája, 2018 @ 6:54

    […] Kvások a kváskové pečenie 2.– Ako založiť kvások a ako sa o neho starať […]

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Ochrana proti spamu. Vypočítajte príklad. *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.