4 komentáre

  1. Peter
    30 decembra, 2018 @ 9:56

    Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť aj verziu receptu s celozrnnou múkou? Dakujem pekne

    Reply

  2. Tatiana
    22 marca, 2020 @ 12:19

    Dobrý deň, môžem nahradiť pšeničnú krupicu hrubú, múkou hrubou? Ďakujem ináč za všetkých, ktorí sa učíme a zdokonaľujeme v kváskovaní, vďaka Vám 🙂

    Reply

    • Daniela Rau
      22 marca, 2020 @ 23:20

      Áno. No bude treba možno trochu upraviť množstvo tekutiny. Treba sledovať hustotu cesta.

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Ochrana proti spamu. Vypočítajte príklad. *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.