Vitaj medzi nami: kniha Kváskovanie 2- Poklady z vašich kuchýň

Ahoj,
dnes som sa narodila. Moje miery sú 400 strán, ďalších 100 bonusových strán a vážim skoro 1,5 kila 🙂 Som krásna, praktická, i plná múdra. Nájdete vo mne a v mojich súčastiach až 90 receptov !! upečených s láskou pomocou kvásku 😋🍞. Lepkových i bezlepkových. Sladkých, slaných, rýchlych i náročných.
Ešte sa aktuálne vyhrievam v tlači, no čoskoro už uzriem svetlo sveta aj naživo. Moje mamy Daniela a Naty pol roka na mne intenzívne pracovali, Zdeno ma celú dával dohromady, Marek nám pomáhal s čím sa dalo a 12 kmotričiek prezradilo do môjho vnútra poklady, ktoré mali ukryté vo svojich rodinách a kuchyniach <3
Som rada, že som medzi vami <3 🍀

A teraz vám môžem urobiť okrem seba aj radosť MEGA súťažou 🔝. Keď si ma zažiadate v predpredaji, odmením sa vám 31 cenami za 3500 EUR :-O


Viac o MEGA súťaži Kváskovanie a cenách nájdete tu >>

Ktorú cenu by ste chceli vyhrať vy? Ja sa neviem rozhodnúť 😀 Škoda, že ako autorka knihy nemôžem súťažiť 🙂

Kniha „Kváskovanie 2- Poklady z vašich kuchýň“ je hotová encyklopédia kváskovania. Nájdete v nej totižto okrem receptov aj množstvo praktických rád, tipov a návodov, ktoré vám pomôžu, či už ste v kváskovaní začiatočník alebo pokročilý.

V knihe získate:

  • 392 strán plných receptov a hodnotných rád pre kváskovanie
  • 69 receptov z kvásku
  • z toho je 13 bezlepkových receptov z kvásku
  • V teoretickej časti nájdete TIPY, TRIKY A RADY:
  • Aký je rozdiel medzi kváskom a droždím
  • Výbava domáceho pekára
  • Jednotlivé fázy kváskovania a ich význam
  • Návod na založenie materského kvásku
  • Nie je múka ako múka
  • Zoznam mlynov a ich múkna Slovensku
  • V čom alebo na čom sa dá piecť
  • 8 dôvodov, prečo je kváskovanie vhodné aj pre deti
  • Celiakia a kvások
  • Tipy a rady pri práci s bezlepkovým cestom
  • Tipy a rady pri práci s hydratovaným cestom
  • Materské cesto (Mother dough) a práca s ním
  • Problémy materského kvásku a štartéra
  • Tipy, triky a vychytávky pri skladovaní
  • Ozdobné narezávanie a zdobenie chleba
  • … a ďalšie praktické a náučné tipy, rady a triky

Súčasťou knihy sú aj 2 elektronické kuchárske knihy. Dajú sú sa stiahnuť do počítača, tabletu, či mobilu:

  1. kuchárska e-kniha: Kváskovanie bez lepku
  2. kuchárska e-kniha: Ako využiť tvrdší chlieb

Celkovo touto knihou aj s bonusmi získate až 90 vynikajúcich kváskových receptov.

Bonusová elektronická kniha č.1 “Kváskovanie bez lepku”: 

14 bezlepkových receptov pripravených s láskou a bezlepkovým kváskom. Recepty na chlieb, pečivo i koláče pripravené expertkami na bezlepkové kváskovanie. Recepty plné chute, ktoré si zamilujú nielen bezlepkáči.

Bonusová elektronická kniha č.2  “Ako využiť starší chlieb”: 

9 receptov z tvrdšieho kváskového chlebíka. Inšpiratívne využitie tvrdšieho kváskového chlebíka alebo pečiva na rôzne spôsoby. Sladké i slané recepty pre správne gazdinky. I tvrdší chlebík sa dá zúžitkovať do poslednej omrvinky.

Niekedy však stačí vidieť radšej než čítať. Preto si mrknite toto krátke video, v ktorom sú fotky niektorých receptov z knihy „Kváskovanie 2- Poklady z vašich kuchýň“. Len pozor: doporučujem si zobrať kapesník na utieranie sliniek. Lebo áno, toto všetko sa dá upiecť s kváskom.

Verím, že si nájdem cestu do vašich rodinných knižníc.

Vaša nová knižka Kváskovanie 2- Poklady z vašich knižníc

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *